Yhteenveto

06.02.2016

Suomen Cup 2016: Pelikaani – FCKU 0-8 (0-2)

0-1 Arto Kuoremäki
0-2 Oma Maali
0-3 Jari Lappalainen
0-4 Samuli Hopia
0-5 Jari Lappalainen
0-6 Riku Savolainen
0-7 Eero Johansson
0-8 Riku Savolainen

FCKU

4Karri Kauppala 9
10Ari Tiiperi
11Juhani Nousiainen
12Aleksi Hopia 7
16Riku Savolainen
22Toni Palm
23Aki Andersson 8
24Henri Takki
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki 6
77Jukka Ruokola
6Timo Riihelä 68
7Mika Salonen 12
8Samuli Hopia 23
9Eero Johansson 4

Otteluraportti:

Cup-juna jatkaa raiteillaan!

Pakkasta ei mittarin mukaan ollut kuin pari astetta, mutta erittäin sankka lumisade teki olosuhteista jopa JoKi-peliä haastavammat.

Ottelun kulku oli alusta asti selkeä, FCKU hyökkää ja Pelikaani yrittää parhaansa mukaan sinnitellä mukana.

Noin kolmen minuutin kohdalla Arto karkasi puolittain läpi ja iski varmasti ottelun avausmaalin. Toista täysosumaa saatiin odottaa reilu puoli tuntia, kun lukuisista hyvistä paikoista ei saatu aikaiseksi ”kuin” 4-5 tolppaa ja lukuisia epäonnistuneita viimeistely-yrityksiä. 2-0 maalinkin viimeisteli Pelikaani-puolustaja.

Toisen jakson alkuun lunta oli kasaantunut kentälle jo reilu sentti, mutta viimeistely sentään alkoi toimimaan hieman paremmin. Ensimmäisen vartin aikana tilanne muuttui jo 5-0:aan, kun kauden ensimmäistä peliään pelannut kapteeni ”Steve” Lappalainen iski kulmasta kahdesti ja näiden välissä Samuli kertaalleen boksin ulkopuolelta lähteneellä kudilla.

Tämän jälkeen viimeisetkin temmon rippeet hävisivät pelistä ja 65. minuutilla Riku hölkkäili puolesta kentästä läpiajoon ja viimeisteli varmasti 6-0.

Vajaa kymppi myöhemmin Julle riisti pallon Pelikaani-puolustajalta, vapautti Mikan vetopaikkaan ja Ertsi kävi siivoamassa riparin verkon perukoille.

Lopussa Riku vielä kaunisteli loppulukemat 8-0:aan illan toisellaan.

Seurahistorian yksi selkeimmin ”yhteen maaliin” pelatuista peleistä, mutta hatunnostoa Pelikaanille, joka ei tyytynyt vain roiskimaan palloa, vaan yrittivät jopa pelata ja jaksoivat ottaa ylhäältä kiinni koko 80-minuuttisen ajan.

Lammen pojat taas äänekkäinä koko pelin ajan, iso kiitos sinne suuntaan!

4. kierroksen vastustaja arvotaan 22.2.