Yhteenveto

11.03.2016

Suomen Cup 2016: FCKU – JJK 0-5 (0-3)

0-1 JJK
0-2 JJK
0-3 JJK
0-4 JJK
0-5 JJK

FCKU

4Karri Kauppala
6Timo Riihelä
10Ari Tiiperi
11Juhani Nousiainen
12Aleksi Hopia 7
16Riku Savolainen
22Toni Palm
23Aki Andersson 68
24Henri Takki
31Jari Lappalainen
77Jukka Ruokola 2
2Juha Toivonen 77
7Mika Salonen 12
68Arto Kuoremäki 23
1Jani Wahlsten
8Samuli Hopia
21Jani Nurmi
30Heikki Kvist

Otteluraportti:

Kauden 2016 Suomen Cup-seikkailulle tyly stoppi perjantaina.

Tarkoituksena oli lähteä ennakkoon kovempaa JJKta vastaan puolustamaan tiiviisti ja iskeä vastaan, jos paikka siihen aukeaa. Pääosin taktiikka puolustamisen osalta toimikin, mutta muutamat hetkelliset uinahdukset vapauttivat JJKn maalintekopaikoille ja kuten odottaa saattoi, niin JJK rankaisi näistä kyllä surutta.

Ensimmäisellä jaksolla JJK pääsi viitisen kertaa yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä ja kolmesti pallo kaivettiin jakson aikana FCKU-maalista.

Toisessa päässä Rotsin puolittainen paikka alkuminuuteilla jäi ainoaksi vaaramomentiksi.

Toisella jaksolla JJK kaunisteli vielä lukemia pari kertaa, jonka lisäksi muutama kuti pysähtyi korsolaismaalin kehikoihin.

Lopussa Riku sai vielä aikaiseksi ainoan laukaukseksi luettavan yrityksen kohti JJKn maalia, mutta sekin jäi hieman ”telineisiin”, eikä JJKn maalivahti joutunut kertaakaan varsinaisesti torjuntatöihin koko ottelussa.

Tulos tietysti hienoinen pettymys, mutta jatkoonpääsyä ei kukaan tainnut ennen ottelua pitää kovinkaan todennäköisenä skenaariona.

Ajankohdasta ja kylmähköstä säästä huolimatta paikalle saapui kuitenkin reilu 200 silmäparia ja aikataulullis- ja henkilöstöteknisistä ongelmista huolimatta saatiin edes kahvia tarjolle kylmässä värjöttäneille katsojille.

Lammen Pojilla todella hyvä meininki koko 90 minuutin ajan ja taas kerran isoa hatunnostoa ja kumarrusta siihen suuntaan.

Hieno kokemus varmasti jokaiselle FCKUlaiselle ja JJKlle tsemppiä jatkoon.

Iso kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille.

Seuraava Cup-taipale alkaa Regions’ Cupin puolella perjantaina 15.4. Espoonlahdessa Jari Tolsa FCn vieraana.