Yhteenveto

28.09.2017

Nelonen 2017: Nopsa – FCKU 0-0 (0-0)

FCKU

4Karri Kauppala 8
10Ari Tiiperi
11Juhani Nousiainen
13Eetu Lehtinen 77
22Toni Palm
23Aki Andersson
24Henri Takki
30Heikki Kvist 12
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
88Juha-Matti Hämäläinen 17
8Samuli Hopia 4
12Aleksi Hopia 30
17Kalle Montonen 88
77Jukka Ruokola 13
2Juha Toivonen
21Jani Nurmi

Otteluraportti:

Ratkaisu siirtyi viimeiselle kierrokselle.

Torstai-illan kärkikamppailussa ei maalipaikoilla juhlittu, molemmilla muutamia ”melkein”-osaston paikkoja. Todella tiivistä ja uhrautuvaa puolustuspelaamista molemmilta, kuten ottelun luonteelle sopi.

Ottelun lopulla Nopsan pelurille näytettiin vielä punakorttia täysin järjettömän kaksinkamppailua seuranneen Allun rintaan kohdistuneen potkun seurauksena. FCKU ei kuitenkaan ehtinyt/kyennyt miesylivoimaansa hyödyntämään, joten pisteet jaettiin 0-0 -tuloksella.

Lammen pojille hatunnostoa, kun saapuivat paikalle runsaslukuisesti ja kannustivat joukkuetta koko ottelun läpi. Harmittavasti joukkue ei pystynyt ultimaattista palkintoa vielä tarjoamaan.

Homma jatkuu (ja toivottavasti päättyy) jo huomenna tiistaina, kun nousukarsintapaikkaa vielä metsästävä JäPS/47 saapuu Havukoskelle.

Molemmat joukkueet kaipaavat voittoa, JäPS noustakseen (edes hetkellisesti) kakkospaikalle ja FCKU varmistaakseen lohkovoiton ja suoran nousun. Kumpaakaan joukkuetta ei edes tasuri hyödytä, joten luvassa varmasti hyökkäyspainotteista peliä molemmilta. Joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa maaleja on mätetty n. 6/peli, joten ennakkoasetelmat lupaavat hyvinkin yleisöystävällistä peliä.

Voitolla homma siis ratkeaa tiistaina, tappiolla/tasurilla joudutaan odottamaan perjantaihin Nopsan pelin tulosta.