Yhteenveto

13.06.2017

Nelonen 2017: FCKU – PKKU/Allianssi

1-0 Riku Savolainen (Arto Kuoremäki)

FCKU

4Karri Kauppala 7
6Timo Riihelä
10Ari Tiiperi
11Juhani Nousiainen
13Eetu Lehtinen
16Riku Savolainen 23
22Toni Palm
28Miikka Haapalehto
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki 8
77Jukka Ruokola 30
7Mika Salonen 4
8Samuli Hopia 68
23Aki Andersson 16
30Heikki Kvist 77
2Juha Toivonen
9Eero Johansson
17Kalle Montonen

Otteluraportti:

PKKU/Allianssi nurin sateisessa Havukosken illassa!

Ottelun ensimmäinen jakso oli kauttaaltaan suhteellisen tasaista ja laadukasta peliä kotijoukkueen pitäessä palloa hallussaan ehkä hienoisesti vieraita enemmän.

Jakson kaikki vaaralliset maalipaikat nähtiin PKKU-päädyssä ja oikeastaan ottelun ensimmäisestä hyvästä tekopaikasta pallo painettiin vieraiden verkkoon.

Noin jakson puolivälissä Arto hassutti pari puolustajaa boksin kulmalla, syöttö Rikulle keskelle, pallo haltuun ja toisella kosketuksella takakulmaan.

Tämän jälkeen oli vielä muutama paikka kaunistella lukemia avausjaksolla, mutta vieraiden molari torjui hyvin Jarin ja Rikun yritykset.

Toiselle jaksolle vieraat tulivat huomattavasti aggressiivisemmalla prässillä ja kotijoukkueen pallollinen peli hyytyi melko lailla.

Yhtä puolittaista läpiajoa lukuun ottamatta PKKU ei kuitenkaan päässyt juurikaan hätyyttelemään Tonin maalia. Toisessa päässä erikoistilanteista saatiin hyviä hässäköitä aikaiseksi, mutta varsinaisia huippupaikkoja ei kuitenkaan onnistuttu luomaan.

Maaleja ei siis toisella jaksolla enää nähty, joten FCKUn voittoputki venyi jo kuuden ottelun mittaiseksi. Tälle kaudelle ominaisesti koko joukkueen puolustaminen (ja maalivahtipeli) oli jälleen vakuuttavaa ja omistautunutta, tästä sulkana hattuun Tonille jo viides nollapeli viimeiseen kuuteen peliin.

Muutama säätä uhmannut Lammen poikakin jaksoi tsempata läpi ottelun.