Yhteenveto

20.06.2017

Nelonen 2017: FCKU – Nopsa 2-0 (1-0)

1-0 J-M Hämäläinen (Ari Tiiperi)
2-0 Miikka Haapalehto

FCKU

4Karri Kauppala 7
6Timo Riihelä
10Ari Tiiperi 14
11Juhani Nousiainen 9
13Eetu Lehtinen 21
16Riku Savolainen
22Toni Palm
28Miikka Haapalehto 30
31Jari Lappalainen
77Jukka Ruokola 2
88Juha-Matti Hämäläinen 8
2Juha Toivonen 77
7Mika Salonen 4
8Samuli Hopia 88
9Eero Johansson 11
14Henri Sääksmäki 10
21Jani Nurmi 13
30Heikki Kvist 28

Otteluraportti:

Ensimmäinen jakso jopa totaalista FCKU-dominointia, eikä Nopsa päässyt lainkaan tekopaikoille. Toisessa päässä luotiin mukavaa tahtia, mutta viimeistelystä puuttui se viimeinen silaus ja Nopsa-molari otti muutaman hyvän kopin.

Avausmaali nähtiin noin 20 minuutin pelin jälkeen, kun Ari murtautui laidalta boksin rajan tuntumaan, matala keskitys vitosen kulmalle, josta Juhis jatkoi pallon ykkösellä maaliin. Lisäosumia ei avausjaksolla nähty, vaikka lähelle päästiin muutamaan otteeseen.

Toiselle jaksolle Nopsa tuli huomattavasti terävämmin, mutta FCKUn koko joukkueen yhtenäinen puolustaminen Toni viimeisenä lukkona piti vieraat maalittomina.

Kotijoukkue ei paikkoja luonut ensimmäisen jakson tahtiin, mutta muutama vaarallinen paikka luotiin kuitenkin.

Ja kun hyvistä paikoista ei osuta, niin Miikka päätti painaa reilu vartti ennen loppua putoavan lehden noin kolmesta kympistä Nopsan veskarin huonon avauksen jälkeen takakulmaan.

Lopussa vieraat saivat vielä muutaman läheltä piti -tilanteen aikaiseksi, mutta korsolaismaali pysyi koskemattomana päätösvihellykseen asti.

Voittoputki venyi jo seitsemän ottelun mittaiseksi ja nollapelikin oli jo kuudes kuluvalla kaudella. Ensimmäinen jakso kokonaisuudessaan erittäin mallikasta pelaamista, toisella koko joukkueen puolustaminen oli jälleen rautaa.

Seuraavaksi luvassa todellinen kuuden pisteen ottelu, kun FCKU matkustaa Järvenpäähän sarjakärki JäPS/47 vieraaksi. Maaliskuussa Regions’ Cupissa kärsitylle murskatappiolle haetaan nyt sarjassa revanssia. Samalla mittaa toisistaan ottavat sarjan tehokkain hyökkäys (JäPS 44 tehtyä) ja tiivein puolustus (FCKU 5 päästettyä).