Yhteenveto

30.05.2017

Nelonen 2017: FCKU – LePa

0-1 LePa
1-1 Karri Kauppala (Arto Kuoremäki)
2-1 Henri Takki
3-1 Ari Tiiperi (rp.)

FCKU

2Juha Toivonen
4Karri Kauppala 16
10Ari Tiiperi
11Juhani Nousiainen
22Toni Palm
24Henri Takki
28Miikka Haapalehto
30Heikki Kvist 8
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola 17
8Samuli Hopia 30
16Riku Savolainen 4
17Kalle Montonen 77

Otteluraportti:

Nollaputki poikki, mutta se tärkein, eli voittoputki jatkuu!

Ensimmäinen jakso oli hyvinkin tasaista vääntöä, eikä maalipaikoilla juhlittu kummassakaan päässä. 0-0 hyvin pelitapahtumia heijastava puoliaikatulos.

Toisella puoliajalla peli avautui ja etenkin LePa murtautui muutamille todella maukkaille tekopaikoille, mutta Toni hoiteli pahimmat tilanteet varmasti.
Reilun tunnin kohdalla Tonin n. 6 tuntia kestänyt nollaputki katkesi, kun puolustuksen hieman epäonnistunut purku putosi LePa-hyökkääjän ulottuville ja tämä puski pallon vastustamattomasti Tonin yli FCKU-maaliin.

Takaiskuosuma piristi huomattavasti hyökkäyspeliä ja noin 10 minuuttia myöhemmin Ape jatkoi Heikin antaman kulman maalin edustalle, josta Karri nikkasi tasoituksen.

Tästä taas noin 10 minuuttia eteenpäin ja kesken LePan-painostuksen Ape prässäsi hyvin LePa-puolustusta, joka pelasi pallon omalle maalivahdille. Molari otti pallon hieman huonosti haltuun eikä huomannut Rotsin liittyneen prässiin ennen kuin oli myöhäistä ja Rotsi pääsi siirtämään pallon tyhjään LePa-maaliin.

LePa jatkoi vimmatusti tasoituksen hakemista, mutta hieman ennen täyttä aikaa Ape vapautti Rotsin täyteen vauhtiin laidalta ja boksiin, jossa LePa puolustus repi Rotsin nurin ja pallo pilkulle. Ari ei erehtynyt vaan sijoitti pallon varmasti pilkulta verkon perukoille ja loppulukemiksi 3-1.

Loukkaantumisista ja lomareissuista kärsinyt FCKU sai jalkeille vain 4 vaihtopelaajaa, joista 3 enemmän tai vähemmän puolikuntoisia. Tästä huolimatta paketti pysyi hyvin kasassa läpi ottelun, peli jopa parani ottelun loppua kohden ja johtoasemassa pelaaminen oli järkevää eikä varsinaista paniikkia syntynyt. Lammen poikia ei surkeat sääolosuhteetkaan hiljentäneet, vaan meno pysyi vauhdikkaana läpi pelin.