Yhteenveto

03.10.2017

Nelonen 2017: FCKU – JäPS/47 2-1 (1-1)

0-1 JäPS/47
1-1 J-M Hämäläinen
2-1 Oma maali

FCKU

4Karri Kauppala 8
10Ari Tiiperi 77
11Juhani Nousiainen
12Aleksi Hopia 21
13Eetu Lehtinen
16Riku Savolainen 30
22Toni Palm
23Aki Andersson
24Henri Takki 17
31Jari Lappalainen 2
88Juha-Matti Hämäläinen 68
2Juha Toivonen 31
8Samuli Hopia 4
17Kalle Montonen 24
21Jani Nurmi 12
30Heikki Kvist 16
68Arto Kuoremäki 88
77Jukka Ruokola 10

Otteluraportti:

Kolmas kerta toden sanoi, me mennään KOLMOSEEN!

Viime syksynä päästiin jo kynnykselle asti, mutta romahdus nousukarsinnan ratkaisevassa ottelussa tarkoitti vielä yhtä kautta Nelosessa.

Toinenkaan yritys viime viikolla Nopsaa vastaan ei tuottanut tulosta, mutta kolmannella yrittämällä homma napsahti uomiinsa ja nousu varmistui.

Molemmat joukkueet tarvitsivat voittoa, eikä tasapeli/tappio olisi hyödyttänyt kumpaakaan osapuolta. Tämä näkyi varsinkin vieraiden pelaamisessa, kun alkuhetkistä asti hakivat suoraviivaisesti hyökkäyksiä sekä prässäsivät jatkuvasti ylhäältä.

Alussa parhaat paikat siunaantuivat kuitenkin FCKUlle, mutta vastustajan mv torjui Allun yrityksen ja Rotsin pusku suuntautui sivuverkkoon.
Tämän jälkeen vierailla muutama maukas paikka, jotka Toni kuitenkin hoiti kunnialla.

Vierailijat aloittivat maalinteon, kun pitkän avauksen jälkeen korsolaispuolustuksen purku epäonnistui, JäPS-hyökkääjä nappasi pallon ja tarjoili kaverille maukkaan tekopaikan boksin rajalle. Tarkka sijoitus alakulmaan ja lukemat 0-1:een.

Tasoitus nähtiin vielä avausjaksolla, kun Riku ja Allu pelasivat Juhiksen puolittain läpi, pakki kahville ja lukemat 1-1:een.

Toisella puoliajalla JäPS otti peliä hieman enemmän haltuun, muttei muutamaa puolittaista paikkaa lukuun ottamatta juuri paikoille päässyt.

Ottelun ratkaisu nähtiin noin kymppi ennen loppua, kun Rotsi prässäsi pallon vastustajan maalivahdilta ja toimitti pelivälineen pienestä kulmasta maalinedustalle, josta JäPS-pakki liukui pallon omiin.

Lopussa vieraat saivat vielä aikaiseksi muutaman hässäkän boksiin ja yhden tolppalaukauksen. Näitä lähemmäs eivät kuitenkaan maalintekoa päässeet, joten ikuisuudelta tuntuneen viiden minuutin lisäajan päätteeksi tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi lukemin 2-1.

Tulos tarkoitti siis sitä, että Nopsa (eikä kukaan muukaan) voi saada FCKUta kiinni, joten ensi kaudella otetaan ensi askeleet Piirin sarjojen kuninkuusluokassa Kolmosessa.

SoMe-tiimi vetää hetken happea ja kasailee pienen yhteenvedon koko kaudesta, joka alkoi surkeasti, mutta päättyi loistavasti.
ISO HATUNNOSTO VIELÄ JOUKKUEELLE JA LAMMEN POJILLE SEKÄ MUILLE KANNATTAJILLE, ME TEHTIIN TÄMÄ YHDESSÄ!