Yhteenveto

14.08.2016

Nelonen 2016: VJS – FCKU 5-3 (0-3)

0-1 Riku Savolainen (Karri Kauppala)
0-2 Riku Savolainen (Aleksi Hopia)
0-3 Karri Kauppala (Arto Kuoremäki)
1-3 VJS
2-3 VJS
3-3 VJS (rp.)
4-3 VJS (rp.)
5-3 VJS

FCKU

4Karri Kauppala
6Timo Riihelä
10Ari Tiiperi
12Aleksi Hopia
13Eetu Lehtinen 7
16Riku Savolainen
17Kalle Montonen 8
22Toni Palm
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola 30
7Mika Salonen 13
8Samuli Hopia 17
30Heikki Kvist 77

Otteluraportti:

FCKU lähti hyvällä asenteella liikkelle ottamaan revanssia länsi-vantaalaisista ja ensimmäinen maali nähtiinkin jo 5 minuutin kohdalla, kun Karri siirsi pallon maalin edustalle, josta Riku jatkoi pallon varmasti VJS-maalin perukoille.

Noin 15 minuuttia myöhemmin Allu keskitti pallon boksiin ja VJS:n veskari ja puolustaja sähläsivät pallon pilkun kohdalle, josta Rikun oli helppo siirtää pallo tyhjään maaliin.

35 minuutin kohdalla korsolaiset siirtyivät jo 0-3 johtoon, kun Ape nosti pallon VJS-topparin yli Karrille, joka nosti hallitusti pallon veskarin yli. Tauolle mentiin siis FCKU:n johtaessa 0-3.

Toisen puoliskon alussa korsolaiset jatkoivat hyviä otteita noin 5 minuutin verran, jonka jälkeen tapahtui täysi sulaminen. VJS:lle kaksi helpohkon oloista maalia heikon puolustuksen johdosta.

Seuraavaksi olikin tuomarin vuoro vetää showta. Ensiksi VJS-pelaaja potkaisi boksin sisällä Allua jalkaan ja kaatui, ja tuomari päätti pistää pallon pilkulle. Varma viimeistely ja peli oli jo 3-3.

Hetkeä myöhemmin tuomari jatkoi showtaan, kun Jallen kanssa pallosta taistellut VJS-pelaaja kompastui Jallen jalkoihin ja tuomari päätti taas laittaa pallon pilkulle, ”rikkeen” tapahtuessa boksin ulkopuolella. Varma viimeistely jälleen ja VJS johti peliä 4-3.

Korsolaisten nupit oli tässä vaiheessa aika sekaisin ja omaa peliä ei saatu enää kunnolla pyörimään. Loppuun vielä fcku-puolustajan pusku veskarille meni suoraa VJS:n kundille, joka laitto pallon tyhjiin ja lopputulokseksi 5-3.

Totaalisen sulamisen myötä lohkovoitto ei ole enää omissa käsissä, sillä lohkon kärjessä oleva JoKi on nyt viisi pistettä korsolaisia edellä.

Seuraava peli perjantaina 19.8. klo 20 Havukosken tekonurmella, kun Nastolan Nopsa saapuu vieraaksi.