Yhteenveto

04.05.2016

Nelonen 2016: FCKU – VJS 1-5 (0-3)

0-1 VJS
0-2 VJS
0-3 VJS
0-4 VJS
0-5 VJS
1-5 Henri Takki (Riku Savolainen)

FCKU

8Samuli Hopia 15
12Aleksi Hopia
13Eetu Lehtinen 2
16Riku Savolainen
17Kalle Montonen
20Olli Manner
24Henri Takki
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola 23
2Juha Toivonen 13
15Joona Konga 30
23Aki Andersson 77
30Heikki Kvist 15

Otteluraportti:

Ensimmäinen tappio sarjassa kärsitty.

Aikamoinen kärsimysnäytelmä, varsinkin ensimmäisen puolen tunnin ajan, kun VJS nakutti nopeaan tahtiin kolme maalia korsolaisvirheiden seurauksena.

Maalipaikkoja tosin pystyttiin luomaan toisessakin päässä, mutta VJS-maalivahti otti muutaman huipputorjunnan ja näiden lisäksi palloa nakuteltiin tolppaan ja ties minne muualle kuin maaliin.

VJSlläkin omat tonttinsa lisäosumiin, mutta tauolle siirryttiin 0-3 tilanteessa.

Toisella jaksolla tekeminen oli jo parempaa, mutta kun ei itse tehty kavennusosumaa hyvistä paikoista huolimatta, niin VJS kävi iskemässä muutamat vastaiskumaalit.

Lopulta pallo saatiin toisessakin päädyssä verkon perukoille asti, kun Rotsille pelattiin maalin edustalle vapaa paikka ja Rotsi siirsi pallon tyhjiin.

Molemmilla jaksoilla jäi selkeät pilkut (myös vastustajan mielestä) viheltämättä, mutta eipä se peli niihin tilanteisiin kaatunut, vaan tahdottomuuteen. Lisäksi VJS pelasi ihan hyvin ja ansaitsi kyllä täydet sarjapisteet.

Joukkueen asenteesta paistoi vakava asennevamma ja takit olivat auenneet kahden sarjavoiton ja talvella VJSstä treenipelissä otetun murskavoiton myötä.

Tämä toivottavasti herättää joukkueen siihen todellisuuteen, että missään pelissä ei riitä se, että menee vain kentälle, vaan asenteen on oltava pelistä toiseen kunnossa.

Harmittavasti joukkue tarjoili Lammen Poikien 2-v syntymäpäivän kunniaksi kentällä risuja ruusujen sijaan, mutta siitä huolimatta tekeminen katsomossa oli taas kerran huikeaa. Kiitos ja anteeksi Lammen Pojat!

Tappio on joukkueen sisällä käsitelty ja suunta on vain ylöspäin tämän pohjakosketuksen jälkeen.

Seuraava peli pelataan jo sunnuntaina, kun Regions’ Cupin toisella kierroksella Havukoskelle saadaan vierailijoita Helsingin Piirin kutosesta, POHU/Simpsonsin muodossa.

FCKU – POHU/Simpsons su 8.5. @ Havukosken tekonurmi klo 20:05