Yhteenveto

16.09.2016

Nelonen 2016: FCKU – JäPS/47 4-2 (3-1)

0-1 JäPS/47
1-1 Arto Kuoremäki (Kalle Montonen)
2-1 Miikka Haapalehto (Arto Kuoremäki)
3-1 Karri Kauppala (Toni Palm)
3-2 JäPS/47
4-2 Miikka Haapalehto (Karri Kauppala)

FCKU

4Karri Kauppala
6Timo Riihelä
13Eetu Lehtinen
16Riku Savolainen 9
17Kalle Montonen
22Toni Palm
28Miikka Haapalehto
30Heikki Kvist 8
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola 2
2Juha Toivonen 77
8Samuli Hopia 30
9Eero Johansson 16

Otteluraportti:

Jokelassa kärsityn 3-0 -tappion (ja sitä myötä lähes varmasti lohkovoiton karkaamisen) aiheuttama pettymys kuitattiin eilen ottamalla värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-2 -voitto järvenpääläisvieraista.

Otteluun saatiin ultimaattisen tahmea alku, kun JäPS siirtyi 1-0 -johtoon ennen kuin FCKU oli tainnut edes palloon koskea.

Tämän jälkeen ote siirtyi aika täydellisesti kotijoukkueelle ja muutaman missatun avopaikan jälkeen Ape jatkoi pilkun kohdilta Kallen vaparin päällä maaliin.

Vajaa kymppi myöhemmin Miikka karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon varmasti alakulmaan ja muutti lukemat 2-1:een.

Taas vajaa kymppi lisää pelikelloon ja Tonin pitkä avaus vapautti Karrin läpiajoon, joka tykitti pallon voimalla verkon perukoille ja taukotulokseksi 3-1.

Vaikka vieraatkin onnistuivat välillä luomaan hyökkäyksiä ja muutamia paikanpuolikkaitakin, niin kaiken rehellisyyden nimissä 6-1 olisi ensimmäisen jakson jälkeen ollut oikeutetumpi tulos kuin 3-2.

Toisella jaksolla kevytjalkaisemmat järvenpääläiset prässäsivät korkeammalta ja Toni työllistyi huomattavasti enemmän ensimmäiseen jaksoon verrattuna. FCKUn hyökkäykset muuttuivat enemmän vastaiskuiksi.

Pari hyvää paikkaa saatiin luotua 4-1 -maalin tekemiseen, mutta kun et itse tee, niin kaveri tekee. Noin jakson puolivälissä JäPS kavensi 3-2:een.

Kun pelikellossa oli jo 90 minuuttia JäPSille aukesi vielä huipputontti tasoitukseen, mutta viimeistely avopaikasta suuntautui ohi maalin.

Seuraavasta hyökkäyksestä Karri pelasi Miikalle vetopaikan 16-rajalle, pallo varmasti verkon perukoille ja taululle loppulukemat 4-2.

Hienosti kundit kasasivat itsensä katastrofialun jälkeen ja pelin olisi voinut taputella jo ekan jakson aikana. Toisella taas vähän perinteeksi muodostunutta ylivarovaisuutta ja jännäkakat housuun kun kaveri hiipii jo maalin päähän. Tällä kertaa homma pysyi kuitenkin riittävällä tasolla loppuun asti ja tärkeät 3 pistettä plakkariin kakkossijaa ajatellen.

Ensi viikolla sitten elintärkeä peli Matinkylässä kun 4 pistettä perässä (1 pelin vähemmän pelanneena) vaaniva EsPa/2 isännöi FCKU:ta.

EsPa/2 – FCKU torstaina 22.9. klo 20:15 @ Matinkylän tekonurmi