Yhteenveto

25.07.2015

Nelonen 2015: KelA – FCKU 1-3 (0-2)

0-1 Riku Savolainen
0-2 Riku Savolainen
0-3 Jukka Ruokola
1-3 KelA

FCKU

1Jani Wahlsten
2Juha Toivonen
7Mika Salonen
8Samuli Hopia
12Aleksi Hopia
16Riku Savolainen
21Jani Nurmi
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola

Otteluraportti:

Lomat, kesähäät ja festarit verottivat pelaajamateriaalia tällä kertaa kovemmalla kädellä, ja peli aloitettiinkin kahden miehen alivoimalla.

Bussia lähettiin parkkeeraamaan, mutta kaikkien yllätykseksi 30 sekunnin pelin jälkeen Riku kävi nappaamassa pallon itselleen KelA:n puolustuksen hölmöillessä ja veskarin liukastellessa ja iski pallon vastustajan häkkiin.

Maalin jälkeen KelA alkoi odotetusti pitämään palloa ja rakentamaan maalipaikkoja, mutta Ankka sai FCKU-maalilla olla melko rauhassa.

15 minuutin pelin jälkeen saatiin kymmenes pelaaja paikalle. Peli tasoittui ja maalipaikkoja alkoi syntyä myös KelA:n päätyyn. Noin puolen tunnin kohdalla Allua rikottiin 16 rajan ulkopuolella ja Riku iski päivän toisensa hienolla vaparilla. Ensimmäisen puoliskon loppu tiukkaa puolustusta ja tauolle 0-2 johdossa.

Toisen jakson alussa FCKU oli hieman unessa ja KelA saikin rakennettua pari melko vaarallista tilannetta, joista yhdestä tuomittiin rankkari, kun tuomarin mielestä KelA:n miestä rikottiin boksin sisällä. Ensimmäistä matsiaan tällä kaudella pelannut Ankka kuitenkin torjui pilkun ja peliä jatkettiin 0-2 -lukemissa.

Pienen nukahduksen jälkeen KelA:nkin päässä alkoi taas tapahtumaan. Maalille lähetetty keskityspallo pomppi kahden KelA:n pelaajan kautta Hulkille, joka iski pallon varmasti ohi maalivahdin siirtäen vajaalla pelanneen FCKU:n jo 0-3 johtoon.

Tovi maalin jälkeen KelA:n kaukolaukaus yllätti Ankan ja pallo yläriman ja Ankan kautta maaliin. Loppu tiukkaa puolustusta ja hieno voitto vajaamiehiselle FCKU:lle. Lammenpojat olivat taas menossa mukana, kiitos taas kannatushuudoista!

Pelit jatkuvat ensi viikon perjantaina Korson hiekalla klo 19.15 ja vastassa OPedot.