Yhteenveto

21.08.2015

Nelonen 2015: FCKU – SibboV/2 9-2 (6-1)

1-0 Timo Riihelä
2-0 Arto Kuoremäki
2-1 SibboV/2
3-1 Karri Kauppala
4-1 Riku Savolainen
5-1 Ari Tiiperi
6-1 Karri Kauppala
7-1 Karri Kauppala
8-1 Arto Kuoremäki
8-2 SibboV/2
9-2 Mika Salonen

FCKU

1Jani Wahlsten
4Karri Kauppala
5Erik Åhlgren 2
6Timo Riihelä
10Ari Tiiperi
16Riku Savolainen
21Jani Nurmi
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola
88Juha-Matti Hämäläinen 7
2Juha Toivonen 5
7Mika Salonen 88

Otteluraportti:

Semmonen ylikävely sitten tällä kertaa.

Maalitehtailu alkoi n.15 minuutin kohdalla kun Timo riisti pallon puolessa kentässä, pelasi Apen kanssa pikku seinän ja karkasi läpiajoon. ”Varma” viimeistely veskarin puikoista ja 1-0. Hetkeä myöhemmin Edi pelasi pallon Apelle maalin eteen, josta helppo työ laittaa pallo tyhjään rysään.

Noin puolen tunnin paikkeilla tuomari antoi hieman kyseenalaisen rankkarin sipoolaisille ja pilkulta kavennus 2-1:een. Sipoolaisten iloa ei kauaa kestänyt kun n. minuutti myöhemmin Karri pelattiin puolittain läpi ja varmalla viimeistelyllä takaisin kahden maalin karkumatkalle. Vajaa 10 minuuttia myöhemmin Riku kokeili n. 20 metristä ja pallo painui etuyläkulmaan. Tästä reilu minuutti ja Juhi vei boksin reunalla sipoolaispakkeja kuin litran mittaa, tarkka keskitys takatolpalle, josta Raaka-Arska puski pallon vapaasti verkon perukoille. Vielä ennen puoliajan päättymistä Karri pelattiin toistamiseen puolittain läpi ja jäätävä nosto veskarin yli viimeisteli puoliaikatulokseksi 6-1.

Toinen puoliaika alkoi samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin ja seuraava osuma nähtiin 57. minuutin kohdalla kun Karri viimeisteli hattutemppunsa maalinedushässäkän päätteeksi. Apen illan toinen oli illan hienoin – SibboV päästi Apen vapaasti boksin rajalle, josta artomainen ”rannari” yli vastassa olleen veskarin.

8-1-maalin jälkeen alkoi todellinen pelailuvaihe ja varmoistakin maalipaikoista lähdettiin vielä hakemaan syöttöä. 8-2-kavennus syntyi kun oman pään vapari pupellettiin sipoolaisille, yhdellä syötöllä hyökkääjä läpi ja varma viimeistely etunurkkaan.

Maalipaikkojen hukkailua jatkettiin aina 87. minuutille asti, kunnes kolmen viikon tauon jälkeen suoraan lentokentältä peliin saapunut fanien suosikki numero 1 Salos-Mika iski loppulukemat 9-2:een.

Sipoolla muutama ihan pelimies, mutta kokonaisuutena kyllä joukkue väärällä sarjatasolla.

Voiton myötä noustiin JoKin ohi sarjataulukossa 3. sijalle!