Yhteenveto

04.09.2015

Nelonen 2015: FCKU – JäPS/2 5-1 (3-0)

1-0 Riku Savolainen
2-0 Riku Savolainen
3-0 Arto Kuoremäki
3-1 JäPS/2
4-1 Aleksi Hopia
5-1 Riku Savolainen

FCKU

6Timo Riihelä
8Samuli Hopia
10Ari Tiiperi
12Aleksi Hopia
16Riku Savolainen 7
19Tero Immonen
21Jani Nurmi
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola 9
7Mika Salonen 16
9Eero Johansson 77

Otteluraportti:

Pelikello näytti n. 20 sekuntia kun Riku pääsi vastustajan topparin syötön väliin, vei veskarin kahville ja painoi pallon tyhjään rysään.

Alkuminuutit sujuivat vahvasti järvenpääläisten 16-alueen tuntumassa, ja FCKUn vahva ote konkretisoitui seuraavan kerran n. 8 minuutin kohdalla, kun Apen tarkka syöttö löysi Rikun boksista, joka iski illan toisellaan lukemat 2-0:aan.

Sama myllytys jatkui ja seuraavaa maalia saatiin odottaa reilut viisi minuuttia, kun edellisen maalin junaillut kaksikko oli taas pahanteossa, osat vain vaihtuivat tällä kertaa. Rikulta epäitsekäs syöttö hyvässä maalipaikassa ja Ape sai siirtää pallon tyhjiin. Tämän jälkeen hyvä ote jatkui vielä hetken aika, mutta lisäosumia ei kuitenkaan nähty.

Tämän jälkeen peli hieman ”hajosi” ja pelistä tuli suht saamatonta ja jopa tasaista, vaikka järvenpääläiset eivät ensimmäisellä jaksolla saaneet ainuttakaan laukausta aikaiseksi. Puoliajalle siis 3-0 -tilanteessa.

Toisen puoliajan alkuun JäPS tuli selkeästi hieman paremmalla asenteella ja FCKU-nippu puolestaan huonommalla. 15-20 minuuttia heikkoa suorittamista ja JäPS onnistui kavennuksessa, kun matala keskitys laidalta löysi vapaan järvenpääläisen maalin edustalta ja helppo viimeistely. Tämä jäikin JäPSin ainoaksi laukaukseksi maalia kohti koko ottelussa.

Takaiskumaali herätteli taas hieman kotijoukkuetta ja vajaa 10 minuuttia myöhemmin kun Allu päätti 9 ottelua kestäneen kuivan putkensa pistämällä pallon maaliin Apen hyvästä alustuksesta.

Tästä n. 5 minuuttia ja Riku nappasi jälleen JäPS-puolustukselta pallon ja viimeisteli oman hattutemppunsa ja samalla loppulukemat 5-1:een.

Suhteellisen helppo voitto vaikka (taas) yritettiin päästää johtoasemassa vastustaja peliin mukaan.

Seuraava peli jo keskiviikkona, kun FCKU matkustaa Lahteen SalReippaan vieraaksi.