Yhteenveto

18.09.2015

Nelonen 2015: FCKU – HyPS/02 5-3 (3-1)

0-1 Oma maali
1-1 Samuli Hopia
2-1 Aleksi Hopia
3-1 Riku Savolainen
3-2 HyPS/02
4-2 Samuli Hopia
5-2 Aleksi Hopia
5-3 HyPS/02

FCKU

1Jani Wahlsten
2Juha Toivonen 9
4Karri Kauppala
6Timo Riihelä 21
7Mika Salonen 77
8Samuli Hopia
10Ari Tiiperi
12Aleksi Hopia
16Riku Savolainen
19Tero Immonen
68Arto Kuoremäki
9Eero Johansson 2
21Jani Nurmi 6
77Jukka Ruokola 7

Otteluraportti:

Ottelulle katastrofialku, kun vain parin minuutin pelin jälkeen Tero ohjasi hyvinkääläissyötön omiin ohi voimattoman Ankan.

Tämän jälkeen ensimmäinen jakso mentiin ns. yhteen maaliin viimeistelyn kuitenkin ontuessa. Jakson puolivälin jälkeen Samuli oli ensimmäisenä paikalla Rikun vedon riparissa ja varmalla viimeistelyllä lukemat 1-1:een. Hieman myöhemmin Mika haastoi laitapakin ja keskitys päätyrajalta löysi pilkun kupeesta Allun ja Hopian veljeksistä vanhempi puski FCKUn johtoon.

Riku lisäsi johdon 3-1:een, kun kulmapotkun jälkeen HyPS-pakin purku kimposi Rikun otsasta HyPS-maalin kattoon. Ensimmäisellä jaksolla vielä tukku muitakin hyviä paikkoja – muun muassa pilkku, jonka hyvinkääläismolari torjui – mutta lisäosumia ei nähty. FCKU-maalilla Ankka taisi koskea palloon jakson aikana n. 2-3 kertaa.

Toisen jakson alku jatkoi samaa kaavaa, paikkoja luotiin, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi. Tunnin paikkeilla HyPS kavensi illan toisella onnenkantamoisellaan, kun FCKUn kulmaa seurannut vastahyökkäys päättyi epäonnistuneeseen laukaisuun, josta tuli täydellinen nosto Ankan yli ja lukemat 3-2.

Tämän jälkeen HyPS pääsi paremmin peliin mukaan, mutta vaarallisia maalipaikkoja ei nähty kuin hyvinkääläispäädyssä. Muutamia vetoja niukasti ohi ja muutamia hyviä torjuntoja maalivahdilta. Vajaa kymppi ennen loppua Hopian veljesten salamamaalit muuttivat lukemat 5-2:een ja lopussa vielä ihan näppärä soolomaali HyPS-laiturilta ja näin ollen loppulukemat kirjattiin perjantaina 5-3.

Aika pitkälti siis samankaltainen peli kuin viikkoa aiemmin pelattu vieräspeli Hyvinkäällä, eli hieman tahdotonta ja huolimatonta peliä.