Yhteenveto

26.06.2015

Nelonen 2015: FCKU – FC Legirus 2-2 (1-1)

1-0 J-M Hämäläinen
1-1 FC Legirus Inter
2-1 Arto Kuoremäki
2-2 FC Legirus Inter

FCKU

6Timo Riihelä
10Ari Tiiperi
13Eetu Lehtinen 7
16Riku Savolainen
20Olli Manner
22Toni Palm
23Aki Andersson 9
31Jari Lappalainen
68Arto Kuoremäki
77Jukka Ruokola 2
88Juha-Matti Hämäläinen 8
2Juha Toivonen 77
7Mika Salonen 13
8Samuli Hopia 88
9Eero Johansson 23

Otteluraportti:

Ottelu alkoi käsikirjoituksen mukaan kun Legirus piti palloa, mutta FCKUn tiivis joukkuepuolustus piti vierailijat pois hyviltä maalipaikoilta. Jakson loppupuoliskolla Juhis katkaisi Legiruksen alakerran heikon syötön ja karkasi läpiajoon. Loistava viimeistely ja lukemat 1-0.

Tuomarin pelikello näytti jo 45 minuuttia, kun Legirus sai sivuvaparin 15 metristä, kotijoukkueen puolustus nukahti ensimmäisen kerran ja Legirus-pelaaja pääsi puskemaan suht vapaasti tasoituksen 1-1:een.

Toisella jaksolla sama meno jatkui, Legirus piti palloa ja FCKU puolusti todella kurinalaisesti. Jakson puolessa välissä pirteästi pitkän loukkaantumisen jälkeen esiintynyt Juhis puhkaisi Legirus-puolustuksen upealla läpisyötöllä ja karkuteille päässyt Ape sijoitti pallon hienosti maaliin siirtäen FCKUn jo toista kertaa johtoon.

Tämän jälkeen alkanut vaihtorulettikin varmasti vaikutti asiaan ja hallinta siirtyi (jos mahdollista) vieläkin selkeämmin Legirukselle. FCKU-puolustus oli kuitenkin todella vahvassa vedossa ja Legiruksen hurja hyökkäyskalusto pidettiin täysin pimennossa. Melkein. Varmaankin noin vartti ennen loppua loistava keskitys vasemmalta ja Legirus-laituri pääsi puskemaan tasoituksen.

Tämän jälkeen Legirus hakkasi loppuajan päätään FCKUn puolustusseinään eikä lisämaaleja nähty.

Upea piste kahden umpisurkean pelin jälkeen.

Yleisöä paikalla niin paljon ettei kaikkia ehtinyt edes laskea ja Lammen Pojilla huikea meno päällä.

Kiitos kaikille paikalla olleille, tästä on hyvä jatkaa. Ensi viikolla vielä peli TiPSiä vastaan ja sitten muutava viikko happea.