Nelonen 2017: LePa – FCKU

08.09.2017

Nelonen 2017: LePa – FCKU 2-2 (1-0)

1-0 LePa
1-1 Riku Savolainen (Jari Lappalainen)
1-2 Aleksi Hopia (Henri Takki)
2-2 LePa

FCKU

4Karri Kauppala
10Ari Tiiperi
11Juhani Nousiainen
12Aleksi Hopia 14
13Eetu Lehtinen
16Riku Savolainen 68
22Toni Palm
24Henri Takki
28Miikka Haapalehto
31Jari Lappalainen
88Juha-Matti Hämäläinen 2
2Juha Toivonen 88
14Henri Sääksmäki 12
68Arto Kuoremäki 16

Otteluraportti:

Tiukan väännön jälkeen pistejakoon.

Tiukkaa peliä odotettiin ja tiukka peli saatiin. Alkuminuuteilla solisluun murtumasta toipunut Allu pääsi yrittämään loistopaikasta, mutta ruuti oli vielä hieman kosteaa ja lopulta pakki pääsi siivoamaan pallon väljemmille vesille maalin edustalta.

Varsinaisia huippupaikkoja ei kummassakaan päässä tuon lisäksi nähty avausjaksolla, mutta kellon näyttäessä jo 45 minuuttia LePan hyökkääjän hieman epäonnistunut veto lähietäisyydeltä kulman jälkimainingeissa pomppasi Tonin yli ja näin LePa 1-0 -taukojohtoon.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkue oli hienokseltaan niskan päällä, mutta vajaan tunnin kohdalla pelin painopiste kääntyi FCKUn eduksi.

Heti tunnin pelaamisen jälkeen niin ikään loukkaantumisesta toipunut Riku pääsi keskittämään oikealta laidalta ja pallo leijaili suoraan LePan maalin takakulmaan.

Alle minuutti tästä ja pallonriiston jälkeen Rotsi vapautti Allun läpiajoon ja tällä kertaa mieheltä varma viimeistely ja FCKU 2-1 -johtoon.

Reilu vartti myöhemmin LePan pelaajan kaukolaukaus painui FCKU-maaliin ja näin lukemat 2-2:een.

Lopussa molemmilla vielä muutamia suht hyviä paikkoja, mutta lisäosumia ei kuitenkaan nähty, joten pisteet jaettiin 2-2 lukemin.

Pahimpaan paikkaan tulleen takaiskun jälkeen hieno nousu johtoon, mutta lopulta täysin oikeudenmukainen tasuri tuloksena. Molemmilla joukkueilla omat saumansa voittoon, joten kumpikaan tuskin poistui kentältä täysin tyytyväisenä.

Lammen pojilla taas hyvä meininki, mahtavaa nähdä kundeja noin runsaslukuisena vieraspeleissäkin.

Jäljellä vielä 4 kovaa peliä ja lohkovoitto edelleen omissa käsissä.